Natjecanja i aktivnosti

U organizaciji Autokluba"Vitez"iz Viteza,  u subotu, 18. svibnja 2019. godine, održano je kantonalno natjecanje "Sigurno u prometu".

Opširnije...

 U sklopu projekta međunarodne suradnje "Umjetnost bez granica", koju su osmislili i realizirali OŠ "Ivan Benković" iz Dugog Sela i Zagrebačka županija, u našoj školi održane su likovne radionice s učenicima predmetne nastave.

Opširnije...

U srijedu, 15. svibnja 2019. godine, u Osnovnoj školi "Brestovsko", općina Kiseljak, u organizaciji Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa Županije Središnja Bosna održano je kantonalno natjecanje u Ekološkom kvizu "Lijepa naša" za učenike razredne nastave.

Kupovinom kolača do realizacije plemenitog cilja.

U velikoj sali općine Vitez, upriličena je svečana dodjela nagrada za najbolji literarni rad u povodu Dana naše općine.

U organizaciji Udruženja/Udruge sportskih pedagoga Vitez, sudjelovali smo na 8. turniru osnovnih škola u malom nogometu, a povodom obilježavanja Dana općine Vitez.

U srijedu, 8. svibnja 2019. godine, u Osnovnoj školi "13. rujan" u Jajcu održano je kantonalno natjecanje Eko kviz "Lijepa naša 2019".

Na poziv "Šahovskog kluba Vitez 2013." četiri učenika naše škole, u pratnji nastavnika TZK-e Igora Bošnjaka, sudjelovala su na šahovskom turniru osnovnih škola.