Obavještavam sve učenike i djelatnike, da u srijedu, 1. 5. i četvrtak, 2. 5.2019. godine, nema redovne nastave – neradni su dani!

Svim učenicima i djelatnicima čestitam 1. svibanj, Međunarodni praznik rada!

Subota,4. 5. 2019. godine, radni je nastavni dan. Na taj dan izvršit ćemo nadoknadu sati i radnog dana za petak (7. 9. 2019. godine ) „izgubljenog“ kasnijim početkom školske godine. Dakle radit će se po rasporedu sati za petak, uz napomenu da ćete imati sve sate po rasporedu, a sat će trajati 30´ (minuta)

Prva smjena počinje u 800 i završava u 1130 , a druga smjena počinjeu 1200 i završava u 1530. Četvrti sat u I. smjeni završava u 1020, a u II. smjeni u 1420. Učenici prvih razreda, na taj dan nastavu će imati do 1020, radi prijevoza sa učenicima koji imaju 4 sata.

Prijevoznici sa svojih polaznih stanica za učenike druge smjene, krenut će ka školi u 1125.

Ukoliko dođe do bilo kakvih promjena, bit ćete na vrijeme obaviješteni.

Povodom Dana općine i Svjetskog dana zaštite okoliša, Ekološka udruga „Kremenik“ Vitez i Planinarsko društvo „Vitez“,organiziraju akciju „ Pješačenjem do zdravlja“.Akcija će biti organizirana u nedjelju, 5. 5.2019. godine.

Molim one učenike koji će ići u Zaselje (Krajnje odredište je Planinarski dom u Zaselju ), da se jave u ured ravnatelja škole, kao i kolege koji će ići, radi formiranja tročlane ekipe, za natjecanje u Ekološkom kvizu. Organizatori su pripremili vrlo lijepe nagrade, a za sve sudionike bit će pripremljen čaj i grah.

VAŽNA NAPOMENA:

Škola kao institucija podupire ovu akciju, ali je ne organizira, niti sudjeluje u organizaciji. Zato treba naglasiti da škola ne snosi nikakvu odgovornost za siguran odlazak i povratak s naznačenog izleta. Odlazak je na dobrovoljnoj bazi, a ako budete išli, apeliram da idete u pratnji svojih roditelja/skrbnika.

Ovom prilikom želim uputiti čestitke našoj malonogometnoj ekipi, koja je osvojila treće mjesto, na turniru osnovnih škola u malom nogometu, povodom obilježavanja Dana općine Vitez.

Našu školu su zastupali učenici: Stjepan Rajković,Dario Marjanović, Marko Rajić,David Đotlo, David Marković,Drago Petraš, Patrik Pranjković i Luka Badrov

Isto tako upučujem čestitke i našoj ekipi u šahu, koja je ostvarila vrlo dobre rezultate na natjecanju osnovnih škola, s općine Vitez, u šahu. Našu ekipu zastupali su učenici:Ivan Matković, Ivan Radeljić Jakić, Anto Augustinović i Matej Jurčević. Čestitke idu i njihovom mentoru koji je bio zajedno s njima, prof. Igoru Bošnjak.

Posebne čestitke u svoje osobno i u ime svih kolega želim uputiti Udrugi građana „Prvi koš“, čiji su članovi i učenici naše škole, a koju uspješno vode naš kolega prof. Igor Bošnjak i bivši učenik naše škole Marko Matijanić, a povodom općinskog priznanja tj. dodjele Plakete grada za uspješan rad i promoviranje košarke.

Treba naglasiti da je prof. Igor Bošnjak, proglašen i za najboljeg trenera u ekipnim sportovima, grada Travnika, na čemu mu iskreno čestitamo, jer na neki način kroz svoj uspješan rad van škole, dostojno prezentira i našu školu, zajedno sa učenicima ,današnjim i bivšim.

RAVNATELJ ŠKOLE

VINKO BOŠNJAK